Dans Ta Présence

Muziek
Woord
Dans

Tickets

11.04.20
16:30
Gratis

Het is alle hens aan dek tegen het corona-virus. Ook wij hebben de nodige voorzorgsmaatregelen genomen. Uit zorg voor ons publiek en personeel hebben we beslist om onmiddellijk alle voorstellingen tot en met 19 april uit te stellen of te annuleren. Bezoekers worden gecontacteerd door ons ticketbalie.

Dans Ta Présence is een Afrikaans gospelkoor dat nu al 4 jaar bestaat. Jongeren uit alle hoeken van België komen samen om een jaarlijkse show uit te voeren en dit jaar vindt de unieke voorstelling plaats in Arenberg.

Muziek, spoken word, dans en nog veel meer. Dat is wat je kan verwachten tijdens deze voorstelling. Jongeren steken deze show helemaal zelf in elkaar.

Onze eregasten dit jaar zullen Irma Sofia (Angola) en Kool Matope (Congo/Gabon) zijn. Twee grote iconen in de gospelwereld. Daarnaast zal het DTP-koor ook aanwezig zijn voor de nodige begeleiding.
Deze dag is voor jong en oud dus nodig al je vrienden en familie uit en kom samen van het gospelcultuur genieten.

Voor het eerst zullen we ook een geldinzameling doen voor een goed doel genaamd Grace Hope. Zij ondersteunen mindervaliden, straatkinderen en alleenstaande moeders in Congo.

Praktisch

De voorstelling is gratis, maar met verplichte inschrijving. Klik hier!

Er zijn zitplaatsen, ongenummerd.

Timing

16:45 Verwelkoming
17:05 Instrumental Intro
17:15 DTP- koor (Deel 1)
18:30 Pauze
18:45 DTP-koor (Deel 2)
19:30 Irma Sofia
20:00 DTP-koor (Deel 3)
20:30 Kool Matope
21:45 Afterparty met DJ Clugger in de foyer
01:00 Einde

Host: Djamilla

Wat is een gospel-event zonder eten? Er zal Afrikaans eten ter beschikking zijn tegen een lage prijs.

De Grote