Giovanni Baudonck | KunstZ

Connecting People

Theater
Jonge Makers

Tickets

Connecting People is geïnspireerd op Giovanni’s jarenlange werkervaring in een callcenter. Soundscapes, foto’s, zang en dans worden geassembleerd tot een herkenbaar, soms komisch maar vooral hartverscheurend verhaal en schetsen de eenzame zoektocht van een personage op zoek naar oprechte communicatie.

Conecting People werd gecreëerd in de theaterwerkplaats van kunstZ. In deze theaterwerkplaats ontwikkelt kunstZ theatervoorstellingen met kunstenaars van diverse origine. Deze creaties verrijken en vernieuwen de kunsten met hun inhouden en verhalen.

Giovanni toonde de eerste aanzetten van zijn monoloog op het WIP (work in progress) van het Mestizo Arts Festival 2015 onder de werktitel “The Voice van Vlaanderen”.

Praktisch

  • € 8

PROEF DE HEERLIJKE SYRISCHE KEUKEN TIJDENS DE KLEPPERKES

Ontdek niet alleen onze jonge makers tijdens de KLEPPERKES, maar proef ook heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love.

Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor slechts 18 euro (inclusief water, wijn en bier à volonté) ontdek je de Syrische keuken.

Reserveren is simpel!

Bestel via deze link en eet mee in onze backstage.

De keuken is open van 18u tot 19u; quick, easy & yummie! Meer moet dat niet zijn!

Reserveren voor From Syria With Love kan tot 2 dagen voor de voorstelling. Daarna sluiten de reservaties af voor de keuken.

Duur: 20:30 - 21:40

De Kleine

Credits

Spel en concept: Giovanni Baudonck | Coach en dramaturgie: Geert Vandyck | Scenografie en techniek: Steven Brys | Techniek: Reindert Swaegers.
Een productie van kunstZ . Met de steun van Vlaamse Overheid, KBC, Rataplan, Mestizo Arts Festival en district Antwerpen.