Rookie Comedy

Comedy for kids

Familie

Tickets

Peter mag een weekendje babysitten op de tieners van een goede vriend. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij snel goed zal scoren bij Lieke en Daan. Maar al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Toch geeft Peter niet op en probeert hij op zijn geheel eigen manier connectie te maken met de twee tieners.

Rookie Comedy brengt de allereerste comedyvoorstelling ooit voor elk gezin met tieners (tot 14 jaar). Doorspekt met humor uit zeer herkenbare situaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit Ik mag zijn zusje niet meer slaan en de opvolger Ik mag mijn broertje niet meer slaan.

Peter Hens, gekend van 'Belgium's Got Talent' (VTM), ‘Voor De Leeuwen’ (één), leerkracht van opleiding en met heel wat ervaring voor een (jonger) publiek, zal de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak spelen om de zaal (van jong tot oud) voor hem te winnen. Volgens Gazet Van Antwerpen schuilt er een beetje Nonkel Bob in hem.

Laat jouw kinderen dus kennismaken met stand-up comedy met onderwerpen die in hun leefwereld heel belangrijk zijn. En oh ja, af en toe een grappig liedje. Ook dat.

Praktisch

  • € 12

Comedy for kids - geschikt van 10 tot 14 jaar.
Zowel ouders als kinderen betalen dezelfde ticketprijs.

Duur: 14:00 - 15:00

De Grote