Stereomoon

Cd-release

Muziek
Made in Antwerp

Tickets

Met hun debuutalbum “Big expectations” krijg je van de Belgische band Stereomoon een gestileerde plaat met intense folk, intense ballads en breekbare pareltjes. De herkenbare rauwe en diepe stem van zanger Linus Torfs grijpt je bij je nekvel. Geflankeerd door zijn bandleden vormt Stereomoon een groep van vrolijke troubadours met grote liefde voor hun muziek.

Het album werd in de herfst van 2016 opgenomen in het legendarische Ardense LaChapelle & Gam Studios. Daar staat nog steeds de Hammond waarmee Marvin Gaye “Sexual Healing” heeft opgenomen en diende als inspiratie voor het mooie “Pretend”. In dit prachtige kader van rollende heuvels en een mooie oktoberzon werden de 10 nummers van “Big expectations” opgenomen in een gelukzalige muzikale roes, iets wat zeker te horen is op het album. Stereomoon is terecht trots om je hun eerste album voor te stellen.

Praktisch

  • € 10
  • € 8 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

staand concert

De Kleine

Credits

NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 8 december.

Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.