Abattoir Fermé

Buko

Theater

Tickets

“Some people never go crazy. What horrible lives they must lead.”
- Charles Bukowski

Aan de toog van een groezelig restaurant zoeken twee drinkebroers (Dominique Van Malder en Tom Vermeir) en een serveuse (Sung-Im Her) naar zin en onzin van het leven (en de lever). Geïnspireerd door leven en werk van Charles Bukowski.

Charles Bukowski (1920-1994) was een notoir Amerikaans dichter, schrijver en zuipschuit die woonde en werkte in Los Angeles. Naast duizenden gedichten en kortverhalen schreef hij romans als Women, Pulp, Hollywood en Post Office. Zijn semi-autobiografisch werk portretteert de gokkers, alcoholisten en boefjes uit de ruige achterbuurten van L.A., in een rauwe en directe stijl boordevol geestige dialogen.

Dominique Van Malder speelde bij Studio Orka, Antigone en Abattoir Fermé en maakte de opgemerkte TV-reeks “Radio Gaga” (Canvas). Tom Vermeir speelde o.a. bij Cie Cecilia, hetKIP en HETPALEIS en in de film “Belgica” van Felix van Groeningen. Sung-Im Her is een Zuid-Koreaanse danseres en performer die haar sporen verdiende bij o.a. Jan Fabre, Les Ballets C. de la B., Needcompany en Abattoir Fermé.

Praktisch

  • Rang 1: € 16
  • Rang 2: € 14
  • Rang 1: € 13 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)
  • Rang 2: € 11 (-26 jaar of A-kaart in ruil voor 10 punten)

Bekijk onder FOCUS alvast een fijne recensie van BUKO.

*Extra tickets vrijgekomen op het balkon*

De Grote

Credits

Spel: Sung-Im Her, Dominique Van Malder, Tom Vermeir | Regie: Stef Lernous | Productie: Abattoir Fermé in coproductie met NONA, C-Mine, Arenberg