Maxim Storms

Brother Blue

Theater
Jonge Makers

Tickets

“...who’s brave enough to get to the next level?”

Maxim Storms werkt aan een zich permanent ontwikkelend web van muziekstukken, jabber en dada- monologen, kosmische collages, fabelachtige choreografieën, spons en borstel-sculpturen, elfportretten, geluid en video-fragmenten,... Al deze elementen assembleerde hij tijdens een eerste residentie in CAMPO al ruwweg in het toonmoment There’s a great performance coming soon (2016)

In het dadaïstische treurspel Brother Blue bouwt Maxim aan een onbetrouwbaar universum waarin de protagonist zijn staart verliest. Niemand die weet hoe dit is kunnen gebeuren. De protagonist verdenkt alles en iedereen, inclusief zichzelf.

Praktisch

  • € 12
  • € 10 (-26 jaar, theateropleiding of A-kaart in ruil voor 10 punten)

duur: 20:30 - 21:30 (zonder pauze)

De Kleine

Credits

Van en met: Maxim Storms | coaching: Jan Steen | co-productie: CAMPO | met dank aan: De Groote Post, KAAP, Vooruit


NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor de voorstelling van 14 december.
Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 1 dag voor de voorstelling.