MOM EXPLORES

Black Mamba + Yung Nnelg

Muziek
Jonge Makers

Tickets

MOM – Mind of Mars – is een jongerencollectief en nightlife concept in Antwerpen. Als hiphop minded platform lanceert MOM sinds 2017 events, met succes. Dit jaar gaat Arenberg een colab aan met MOM en zal het collectief twee avonden cureren. Op MOM EXPLORES ontdek je het nieuwste en hipste uit de urban underground. Expect future beats, old- & newschool hiphop vibes, maar vooral heel veel promising artists.

BLACK MAMBA

Black Mamba is het alter ego van de Genste Noonah Eze. Sinds haar debuut in 2016 brengt ze een nieuwe vibe in nightlife met een mix van persoonlijke favorieten en fresh new music. Black Mamba beweegt zich tussen R&B classics, new school hip hop en global sounds. Ze veroverde the scene in no time, heeft haar eigen programma op Studio Brussel en is ondertussen een graag geziene gast op Rock Werchter en in clubs als Charlatan en Verzus. Grijp je kans om Black Mamba aan het werk te zien, ‘cause this girl’s going places!

Yung Nnelg

De jonge Amsterdamse rapper Yung Nnelg met roots in Ghana heeft bij de groepen Veldentaal en SMIB een strakke basis neergelegd voor een solide solocarrière. Op zijn futuristische EP ‘Serena’ – een ode aan Serena Williams, jazeker – klinkt hij spannend, vernieuwend en bij vlagen breekbaar. Uiterst indrukwekkend en je hoort direct dat hij zijn plek in de hiphopwereld dik heeft verdiend. Met tegendraadse beats en onverwachte rockvibes ontwikkelde hij zich tot een groot rapper, die soms tegen het Frank Oceaanse aan zit.

MOM

Praktisch

  • € 5

LINE-UP

  • MOM’S Sound Sequence
  • Black Mamba
  • Yung Nnelg

BarLokal