Bazzz on stage

Muziek
Woord

Tickets

Uitzonderlijke situaties vragen uitzonderlijke maatregelen.Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en nemen mee onze verantwoordelijkheid naar de indijking van het corona-virus. Uit zorg voor ons publiek en personeel hebben we beslist om alle voorstellingen en concerten tot en met 3 april uit te stellen of te annuleren.

‘Bazzz’...dat is de manier waarop jongeren van Marokkaanse origine elkaar complimenteren. Bazzz is ook een jeugdorganisatie die jongeren met een migratieachtergrond een duw in de rug wil geven zodat ze hun artistieke passies en zelfbewustzijn kunnen ontplooien. Bazzz gaat aan de slag met het talent van deze jongelui. Ze worden begeleid om via theater en woord hun visie rond identiteit en samenleven in diversiteit naar buiten te brengen.De organisatie kiest bewust voor openheid, dialoog en verbinding.

Hind Eljadid, Saïd Boumazoughe, Salahdine Ibnou Kacemi en Seckou Ouologuem begeleiden de jongeren van Bazzz. Samen werken ze aan een eigenzinnige voorstelling, een weerspiegeling van de diversiteit, met een toonmoment in het najaar in de Arenberg.

Tickets voor 14.03 zijn te koop via deze link.

Praktisch

  • € 8
  • € 6 (-26 jaar of student op vertoon van studentenkaart)
  • € 6 (A-kaart in ruil voor 10 punten)

Tickets voor 14.03 zijn te koop via deze link.

De Kleine