ATypi Antwerp 2018

Woord

Tickets

ATypI 2018 is de tweeënzestigste jaarlijkse conferentie van de non-profitvereniging Typographique Internationale.Het belooft een vijfdaagse te worden die je zal bezighouden, entertainen en vooral zal inspireren.

Op dinsdag 11 september start de conferentie met een reeks ambachtelijke en technische workshops, gevolgd door algemene sessie en tal van events van woensdag 12 tot en met zaterdag 15 september. Het ATypI 2018-programma is samengesteld door een panel van experts uit de typografie-wereld. Zij nodigen deelnemers uit om een breed scala aan hedendaagse en historische onderwerpen uit de hele wereld samen te verkennen. De belangrijkste conferentie vindt plaats in de Arenberg in Antwerpen, met workshops en speciale evenementen op verschillende locaties in de stad.

Praktisch

Enkel de openingskeynote door Matthew Carter op woensdag 12 september om 20:00 is volledig GRATIS en toegankelijk voor iedereen.

Voor de vijfdaagse conferentie moet je ingeschreven zijn via ATypI. Meer informatie over het volledige programma vind je hier.

De Grote