Lobke Leirens en Maxim Storms

Another one

Theater
Jonge Makers

Tickets

Love at first Sight #2
Festival van (nieuwe) makers
13-17 september 2017 op 8 licaties in Antwerpen
https://loveatfirstsight.be/home

Another one toont twee fictieve stervelingen die vredig het lijden van de zwijgzaamheid verkennen. Ze vormen elkaars ruggensteun en overleven de tijd. Als koppel verdedigen ze het ontstaan van de dreigende diepte die zich langzaam in hun wereld wurmt. Zo wordt Another one een aaneenschakeling van dulden en geduld worden, van niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen.

Lobke Leirens en Maxim Storms studeerden allebei af aan de School of Arts | KASK Gent. In 2014 presenteerden ze tijdens TAZ hun eerste samenwerking Krocht.

Lobke Leirens & Maxim Storms

Lobke Leirens (1992) behaalde de Master Drama aan de KASK School of Arts | KASK Gent. Lobke Leirens speelde mee in zowat alle stukken van Kuiperskaai, o.m. The Goldberg Chronicles (2014) en The Winter’s Tale (2016) dat ook te zien was in de eerste editie van Love at first Sight. Ze speelde ook mee in de film De helaasheid der dingen (2009). Lobke Leirens en Maxim Storms presenteerden op TAZ#2014 de labyrinthvoorstelling KROCHT, gebaseerd op het Inferno van Dante Alighieri.

Maxim Storms (1989) studeerde in 2012 af met grootste onderscheiding aan de KASK School of Arts | KASK Gent (Master Drama). Met Katrien Valckenaers stichtte hij het tweemanscollectief Ballet Dommage waarmee hij o.m. VOLK:Fragment 1 en VOLK:Fragment 2 (2016) maakte. Met Lobke Leirens creëerde Maxim Storms op TAZ#2014 de labyrinthvoorstelling KROCHT, gebaseerd op het Inferno van Dante Alighieri. In 2017 maken Storms en Leirens samen Another One dat geselecteerd werd voor Circuit X 2017-2018. Als acteur was Maxim Storms ook betrokken bij voorstellingen van Tuning People (Bonte Nacht) en Het Kwartier/Freek Mariën (Vergiet, Wachten en Andere Heldendaden). Sinds 2016 is Maxim Storms artiest-in-residentie bij CAMPO. In het najaar van 2017 wordt zijn eerste solovoorstelling, Brother Blue, verwacht.

Praktisch

  • € 12
  • Lovepas: € 27 (3 voorstellingen)

Koop je Lovepas voor 3 voorstellingen uit het Love at first Sight #2 aanbod.

Op zondag 17 september is het Autovrije Zondag. Antwerpen centrum is dan van 10:00 tem 18:00 een autovrije zone en bijgevolg enkel bereikbaar met openbaar vervoer, fiets of te voet.

De online verkoop stopt om 10:00 op de dag van de voorstelling. Als er nog tickets beschikbaar zijn, kan je er steeds kopen aan de avondkassa.

De Kleine

Credits

van en met Lobke Leirens en Maxim Storms | coproductie Vooruit, Arenberg, vzw Drift | met dank aan en steun van Kc De Werf, Buda


NIEUW: ONTDEK DE SYRISCHE KEUKEN IN BARBRUT

Proef heerlijke gerechten uit Syrië, gemaakt door From Syria With Love. Dat zijn 4 Syrisch-Belgische vrouwen met één gemeenschappelijke passie: koken. Samen toveren ze de lekkerste maaltijden op je bord; van humus, falafel en fatoosh tot burgul banadora en hareesh. Benieuwd naar hoe dat allemaal smaakt? Voor 15 euro ontdek je de Syrische keuken in BARBRUT.

De keuken is open van 18:30 tot 19:45; quick, easy & yummie! Reserveren kan via volgende link voor 17 september of via mail.

Online reserveren voor From Syria With Love kan tot 2 dagen voor de voorstelling.