Abdelhalim Hafez Tribute

Amsterdam Andalusisch Orkest

Muziek

Tickets

Abdelhalim Hafez wordt wel eens de James Dean van de Arabische wereld genoemd. Zijn multitalent - zanger, acteur en mode-icoon - maakte hem een superster. Samen met Oum Khalthoum, Farid El Atrash en Fairouz vorm hij in de Arabische wereld de Big Four. Zelden bewerken muzikanten zijn muzikale erfenis.

Voor dit concert heeft het Amsterdam Andalusisch Orkest gerenommeerde muzikanten uit de klassieke en Arabische muziek geselecteerd en een van de meest unieke Abdelhalim vertolkers van het moment uitgenodigd: Youssef Jrifi. Jrifi wordt geprezen om zijn precisie, vocale verfijning en muzikaal vernuft.

Praktisch

  • € 16
  • € 13 (-26 jaar of op vertoon van studentenkaart)
  • € 13 (A-kaart in ruil voor tien punten)
  • € 26 (Combiticket Souad Massa in De Roma + Abdelhalim Hafez in Arenberg)

In kader van Menaya Festival

Menaya is een nieuw 10-daags festival dat de kunst, de muziek en de identiteit van de MENA-regio (Middle East & North Africa) viert. Verspreid over verschillende locaties in de stad geniet je van 6 tot 16 februari van diverse culturele evenementen. Een samenwerking tussen ccBe, Arenberg en De Roma en met de steun van het district Berchem.

Wie zowel voorstelling van Souad Massi in De Roma als de matineevoorstelling van Abdelhalim Hafez Tribute in Arenberg wilt zien, kan een combiticket kopen.

Het Menaya Festival combiticket kost € 26 en je kan hiermee dus beide voorstellingen bijwonen.
https://apps.ticketmatic.com/widgets/de_roma/addtickets?product=814018806127#!/addtickets

Combiticket niet mogelijk met kansentarief.

De Grote

Credits

Uitvoerders: Amsterdams Andalusisch Orkest, Nederlands Philharmonisch Orkest, Nederlands Kamerorkest | Muzikale leiding: Abderrahim Semlali | Zang: Youssef Jrifi