Vragen?

Heb je vragen over de infrastructuur of ons technisch materiaal? Mail dan naar technisch realisator Andries Van Gulck .

DE GROTE

Ruim 800 toeschouwers kijken vanuit hun rode pluchen zetel in de ruime parterre of het balkon naar het podium. De half ovale vorm garandeert een goede zichtbaarheid in de hele zaal en creëert een intieme en gezellige sfeer waarbij het publiek de artiesten van nabij kan beleven. Naast onze grote zaal ligt BarBoven die vooral gebruikt wordt als pauzebar, maar die zich ook uitstekend leent voor recepties en allerhande evenementen.

DE GROTE is onderverdeeld in verschillende blokken: één centraal blok en twee zijblokken. In de loges op de balkons zijn de stoelen ongenummerd en verplaatsbaar: je kunt binnen de loge waarvoor je tickets aankocht gaan zitten waar je wilt.
Voor rolstoelgebruikers worden speciale plaatsen voorzien: op rij F, stoelen 22 tot 26. Deze zetels kunnen verwijderd worden om plaats te maken voor een rolstoel. Rolstoelplaatsen boeken kan enkel telefonisch of aan de balie, gelieve dit steeds te vermelden wanneer je tickets boekt.

Bovendien is dit een flexibele zaal, die voor een aantal voorstellingen semi-seated wordt opgesteld. De voorste rijen van de parterre worden dan verwijderd, waardoor het publiek de keuze heeft om te staan of te zitten in de zetels die vast staan op het balkon of de laatste rijen van de parterre.

De grote zaal is niet voorzien van een ringleiding.

DE KLEINE

In onze gezellige kleine zaal is er een uitschuifbare telescopische tribune, die plaats biedt aan 92 personen. Zonder tribune en met podium kunnen tot 150 personen genieten van de voorstellingen in deze technisch en akoestisch perfecte zaal. De nuttige speelruimte is 7 meter breed op 6 meter diep. De mogelijkheden zijn heel divers, van jazzy clubconcerten en literaire evenementen tot try-outs en minifestivals.

BARLOKAL

BARLOKAL is de centrale ontmoetingsplaats van de Arenberg. Met een vast podium biedt BarLokal jonge en lokale makers -letterlijk- een forum om hun talent te tonen.

BARBRUT

BARBRUT is een plek vol energie, die de stempel draagt van grafisch vormgever Pieter Boels.