Ontdek Native in BARBRUT

Vanaf januari kan je bij ons de smaakvolle en lokale keuken van Native ontdekken. Als je denkt dat groenten saai zijn, overtuigen zij je gegarandeerd van het tegendeel.

Native noemt zichzelf een innovatieve en organische bistro die eerlijke en gezonde maaltijden serveert. Hun gerechten zijn een verzameling van ingrediënten die de natuur op dat moment te bieden heeft, dit maakt dat alles seizoensgebonden en lokaal is, en groenten vormen de hoofdtoets. Eén vast menu is er niet, Native verrast je liever met verschillende gerechten. Heb je bepaalde allergieën, ben je vegetariërs of lust je gewoonweg bepaalde dingen niet? Geen probleem, onze chefs passen zich aan!

Wij zijn alvast fan van Native en hun sharing is caring. Ontdek hier met welke groenten Native deze maand kookt!.

Per persoon betaal je € 15. Ontdek de heerlijke keuken en reserveer nu je plekje door hier te klikken. De keuken is open tijdens voorstellingsavonden van 18:30 tot 19:45.

Reserveren kan tot 17:00, de dag van de voorstelling. Is het later dan 17:00? Bel dan gerust chef-kok Anthony op 0486 35 81 38. Hij kan je misschien nog een plaatsje in ons restaurant bezorgen!

Bars in Arenberg

BARLOKAL is de centrale ontmoetingsplaats van Arenberg. Hier kiezen we bewust voor lokale producten om de lokale economie te stimuleren en het milieu te sparen. Zo zetten we de biologische sappen van De Drie Wilgen uit Nijlen op onze kaart. Met Mokafina serveren we fair trade, kleinschalig geteelde koffie, die in Wijnegem gebrand en geblend wordt. De Antwerpse Brouw Compagnie en Duvel Moortgat leveren enkele lokale bieren. Het ‘bier van de maand’ zet telkens andere Antwerpse brouwerijen in de spotlight.
Het concept van BARLOKAL gaat verder dan enkel de drankenkaart. Zo leent de naam zich uitstekend om jonge en lokale makers - letterlijk - een podium te geven in de bar.

BARBRUT is de plek waar onze nieuwe cateraar NATIVE de heerlijkste gerechten op je bord tovert. Proeven en experimenteren staan hier centraal.

BARBOVEN is de pauzebar, waar je terecht kan tijdens de pauze voor een snel drankje.

Onze bars kan je huren, net zoals onze zalen. Interesse? Neem dan contact op met onze Event & Sales Manager Kay Doms via kay.doms@arenbergschouwburg.be of 03 202 46 22.