Bars in Arenberg

BARLOKAL is de centrale ontmoetingsplaats van Arenberg en zet een sfeervolle toon met handgemaakte Parijse bistrotafels en klassieke Thonet stoelen. Je kan er vanaf dit seizoen ook een hapje eten voor en na de voorstellingen. De bar zelf werd flink uitgebreid door Studio Part en verwelkomt bezoekers zodra ze binnenstappen. De aansluitende ruime lounge met comfortabele rode fluwelen sofa's baadt in een aangename boudoirsfeer. Mieke Verbijlens foto's van huisartiesten blikken terug op het rijke verleden van Arenberg.

BARBRUT is de plek waar proeven en experimenteren staan hier centraal. Grafisch vormgever Pieter Boels pakte BARBRUT aan, die barst van de energie. Kleurrijke Colombiaanse draadstoelen van Omarcity en geometrische Butler bartafels sluiten aan bij de frisse grafiek. Out of the box ontwerpen zoals de hoge roze stoel van Lien Van Deuren, designer achter het Antwerpse label Hartwerp, triggeren de bezoeker. Aan de wanden hangt uniek werk van illustrator Matthias Phillips en kunstenaar-fotograaf Daphne Okon.

BARPAUZE is - zoals de naam al zegt - de pauzebar, waar je terecht kan tijdens de pauze voor een snel drankje.

Onze bars kan je huren, net zoals onze zalen. Interesse? Neem dan contact op met onze Horeca & Event Manager Jesica of 03 202 46 43.