Arenberg
Theater

Love at first Sight #2

Festival van (nieuwe) makers
13-17 september 2017 op 8 locaties in Antwerpen
SITEFACEBOOKINSTAGRAM

LOVE AT FIRST SIGHT Een festival met werk van (nieuwe) artiesten op diverse plekken in hartje Antwerpen, samengesteld door een tijdelijke alliantie van Arenberg, DE Studio, d e t h e a t e r m a k e r, Monty, Toneelhuis, Troubleyn /Jan Fabre en Zuidpool. Geen 'best of' maar wel een reeks...

DE ARENBERG LAFS-SELECTIE

14+15.09 COMPAGNIE FRIEDA - Pygmalion

Pygmalion is een loflied over de mens als scheppend wezen door Eva Binon, Jason Dousselaere en Louise Van den Eede. In de schaduw van een donkere natuurkracht begint steeds opnieuw een vrolijk spel.
Pygmalion is een wilde beeldenstroom, een uitnodiging om scheppend te kijken. Alles verandert voortdurend. Net in datgene wat ontweken wordt, wordt het verhaal verteld.
info & tickets

14-16.09 DOUNIA MAHAMMED - w a t e r w a s w a s s e r

Na Salut Copain, waarvoor ze de SABAM Jongtheaterschrijfprijs 2016 won, gaat Dounia Mahammed opnieuw solo in w a t e r w a s w a s s e r.
Over aandacht voor het hier en nu, voor wie en wat ons omringt. In deze tijd zonder tijd wil Dounia stilstaan, de leegte laten bestaan en vanuit die leegte opnieuw waarnemen.
info & tickets

14-16.09 JULIE CAFMEYER - Bombastische liefdesverklaring

Foto’s van ex-vriendjes, mails, sms’en, audio-opnames en poëzie. Worstelend met haar liefdesleven, ervaart Julie Cafmeyer orgasmes, wanhoop, afwijzing en de hemel. Onverschrokken gaat ze op zoek naar inzichten over de hartenpijn die we allemaal ervaren. Meer dan een coming of age is Bombastische liefdesverklaring ook een zoektocht naar wat theater kan zijn.
info & tickets

16.09 KAREN SIBBING & SAMARA HERSCH - ODE

Toen actrice Karen Sibbing zag wat de ziekte van Alzheimer bij haar oma aanrichtte, werd ze geraakt door de tragiek, maar ook door de absurditeit en humor die opborrelen als geheugen, geschiedenis en identiteit vervagen. Stof voor haar eerste eigen voorstelling, samen met de Australische regisseur Samara Hersch. ODE is een intieme voorstelling over de fysieke, mentale en emotionele reis van een vrouw die zichzelf verliest.
info & tickets

17.09 LOBKE LEIRENS & MAXIM STORMS - Another One

Another one toont twee fictieve stervelingen die vredig het lijden van de zwijgzaamheid verkennen. Ze vormen elkaars ruggensteun en overleven de tijd. Als koppel verdedigen ze het ontstaan van de dreigende diepte die zich langzaam in hun wereld wurmt. Zo wordt Another one een aaneenschakeling van dulden en geduld worden, van niet met maar ook niet zonder elkaar kunnen.
info & tickets

Check de website van Love At First Sight voor alle voorstellingen!