Arenberg

Laat je verrassen door Native

Bij Native werken we met lokale producten die in het aanbod van de boer zitten en dus niet naargelang de vraag van de klant. Wij zijn er van overtuigd dat je van alles iets moois kan creëren zonder dat er producten van alle uithoeken van de wereld moeten reizen omdat er een idee voort groeit uit een ‘goestingske’. Dit betekent dat je niet altijd exact zal krijgen wat je verwacht omdat sommige ingrediënten niet voorradig zijn maar dankzij de creatieve vrijheid die hieruit voortvloeit kunnen onze koks steeds een origineel en uniek gerecht op je bord toveren.

Vanaf april werken we niet meer met het alom bekende keuzemenu, maar willen we je liever verrassen met een lekker bord. Er zijn altijd verschillende gerechten beschikbaar, zo is er voor iedereen wat wils steeds rekening houdend met allergieën, intoleranties, dieetgebonden voorkeuren en producten die je simpelweg niet lust. Naargelang het aantal personen met wie je dineert, krijg je een aantal gevarieerde gerechten op tafel die je dan deelt met je gezelschap. Zo ben je helemaal zeker dat er iets voor jou tussen zit.

Een grote misconceptie van biologisch voedsel is dat dit automatisch vegetarisch is. Dit is bij ons niet het geval. Vlees en vis zijn een onderdeel van onze show, maar groenten en fruit blijven de echte sterren.

Een algemene regel waar we allemaal mee opgroeien is dat je niet altijd kunt krijgen wat je wilt. Initieel een grote frustratie voor elk kind maar dat zaadje groeit uit tot de bekwaamheid om tevreden te zijn met net iets minder en zelfs dat te kunnen delen met anderen. Of, in woorden van een groep bekende filosofen van onze tijd:

‘You can’t always get what you want but if you try sometimes you might find, you get what you need” - TRS

Beschikbaarheid lokale groenten mei: andijvie, asperges, aardappelen, bloemkool, doperwt, groene selder, koolrabi, prei, raap, raapstelen, radijs, spinazie, spitskool, warmoes en wortelen.

Loopt het water je al in de mond?


ONTDEK NATIVE

RESERVEER HIER ALVAST JE PLEKJE

De innovatieve en organische bistro Native palmt het voorjaar van 2018 onze keuken in. Goesting in seizoensgebonden en lokaal eten? De keuken is open vanaf 18:30.