Arenberg

Arenberg doet mee aan de Warmste Week

Ook wij steunen de Warmste Week van Studio Brussel. We verkopen onze Arenberg-producten voor het goede doel. Koop een potje huisgemaakte honing, een totebag of een notitieblok - ideale kerstcadeaus trouwens - en steun zo Recht-Op.

Recht-Op strijdt tegen armoede, onder mee via cultuurparticipatie. Ook Arenberg gelooft in de verbindende kracht van cultuur. Daarom kan je voor en na de voorstelling onze merchandise kopen in de Warmste Week Winkel. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het goede doel. Recht-Op is een organisatie in volle groei, maar de middelen zijn beperkt. Arenberg draagt Recht-Op een warm hart toe en daarom willen wij hen helpen hun werking te versterken.

Iedereen heeft Recht-Op cultuur!


PRAKTISCH

Je kan je Arenberg kerstcadeaus ten voordele van Recht-Op kopen aan onze ticketbalie of in de Warmste Week Winkel (geopend tijdens de voorstellingen).
Onze actie loopt tot en met 23.12.17.

Ook wij steunen De Warmste Week van Studio Brussel. In onze Warmste Week Winkel verkopen we huisgemaakte honing, onze totebags en de Arenberg-noteblocks - ideale kerscadeaus trouwens! De opbrengst gaat integraal naar VZW Recht-Op.