Arenberg

Arenberg doet mee aan De Warmste Week

Ook wij doen mee aan De Warmste Week van Studio Brussel!

Vanaf maandag 05.12 verkopen we HONING van ons eigen dak ten voordele van Malubimpa Malle!
Deze vereniging is een Welzijnsschakel ter ondersteuning van migranten en vluchtelingen in Oost- & Westmalle en omgeving. Zij helpen bijvoorbeeld mee in hun zoektocht naar een woning of werk, begeleiden hen bij huiswerk of laten hen proeven van culturele voorstellingen en workshops.

Binnen ons vrijwilligersteam werken enkele leden van Malubimpa mee. Een van hen is Sebri, afkomstig uit Eritrea. Hij zet zich al meer dan een jaar enthousiast in binnen ons team.

Vanuit Arenberg dragen wij Malubimpa dan ook een warm hart toe. We bewonderen hun inzet en initiatieven. Daarom doen wij mee aan Music For Life en zamelen we geld in voor Malubimpa door onze eigen honing te verkopen. Een potje kost € 6 en is verkrijgbaar aan onze bar of ticketbalie. De opbrengst gaat integraal naar Malubimpa Malle.

#mfl16 #dewarmsteweek #stubru

Ook wij doen mee aan De Warmste Week van Studio Brussel ! Vanaf maandag 5/12 verkopen we HONING van ons eigen dak ten voordele van Malubimpa Malle ! Een potje kost € 6 en is verkrijgbaar aan onze bar of ticketbalie.