MartHa!tentatief & Arenberg

Waargebeurd

Theater
Woord

Tickets

11.02.18
16:00

Heb jij je ooit geschaamd ? Verloor je ooit een stiftand terwijl je op het podium een gedicht stond voor te dragen ? Stond je op een feestje heel luid te vertellen dat je een afschuwelijk toneelstuk hebt gezien zonder dat je doorhad dat de hoofdrolspeelster naast jou stond ? Stuurde je een mail door die je niet had mogen doorsturen ? Werd je ooit zo rood en kon je niet meer praten ? Heb jij een goed verhaal over schaamte ? Komt het dan vertellen op Echt Gebeurd.

Waargebeurd is een nieuwe reeks waar mensen verhalen vertellen die ze zelf hebben meegemaakt. Dat kan een klein verhaal zijn over een muis in je keuken of een groot verhaal over de dood van je moeder. Maar het kan ook een hoopvol verhaal zijn over een verloren liefde, een prachtige mislukking, een nieuw begin, of een troostend einde.

Tijdens Waargebeurd gaat het niet over hoe goed je een verhaal kunt vertellen. Het gaat over dat je het achterste van je tong laat zien. Het enige wat je nodig hebt, is moed. En een verhaal dat je écht wil vertellen. Soms gebeurt dat al hakkelend en stotterend, soms enthousiast, soms gaat het traag, soms gaat het snel, maar een goed verhaal kan nooit mislukken. Als het verteld is, is het gelukt. Meer is het niet.

Praktisch

  • € 6

Duur: 16:00 - 18:00

Nieuwe reeks op zondagmiddag, waar we stilstaan bij volgende thema's
11 februari 2018: Schaamte
18 maart 2018: Kiezen
29 april 2018: Aan een zijden draad

BarLokal